YAZAR OKUL BULUŞMASI

Değerlerimi Öğrenerek Büyüyorum projemizin Nisan ayı değerinden biri de DOSTLUK.Dostluk, insan hayatının en değerli hazinelerinden biridir. Dostluk, sadece aynı zamanda karşılıklı güven, sadakat ve anlayışın bir ifadesidir.Dostluk, birçok insan için hayatlarını anlamlandıran bir güçtür. 19-25 Nisan Dünya Kitap Haftası olduğu için kitap dostları ile ilgili birbirinden güzel etkinlikler ile projemize devam ediyoruz. Eğitimci- Yazar Ahmet YILDIZ ile Yazar-Okur buluşması, kitap ayraçları, dostluk kartları, kodlama ve boyama etkinlikleri, pano çalışmaları... Kitaplar, insanlara bilgi ve bilgelik sunarken, aynı zamanda onların en iyi dostları olabilir. Projede emeği olan Yürütücü öğretmenimiz Nuran TURAL'a ve öğrencilerine Görsel Sanatlar dersinde tasarlattığı kitap ayraçları ile desteği olan öğretmenimiz Emel Banu AKPINAR'a teşekkür ederiz.

28.04.2024 17

28-04-202428-04-2024